torstai 11. kesäkuuta 2015

Saat sen, mistä luovut (eli Tildan blogikirppis)...

Tervehdys!

Olen viime päivät tehnyt pikkaisen surutyötä sen kanssa, etten taida enää koskaan mahtua tiettyihin vaatekappaleisiini. Olen pähkäillyt, että mitä realistisesti kannattaa edes säästää, sillä olen kuitenkin viime kuukausinakin löytänyt tosi kivoja pikkaisen suuremman koon vaatteita, jotka näyttävät hyvältä yllä. Miksi pantata makkarankuoria, kun vaatteita tulee ja menee? Ne ovat vain materiaa ja elettyä elämää, joka elää muistoissa ja vaikka tämän blogin valokuvissa.

Ehkä paras muistutus siitä, että joskus kannattaa jostain luopuakin tapahtui eilen, kun piipahdin Turun UFFilla.

Muistaako kukaan tätä Sandin armymekkoa?

Se istui aikoinaan ylleni kuin hansikas ja on varmaan ainut vaate, jonka ostin ikinä jo kuopatusta turkulaisesta Kappa-shopista. No, ei mene enää ylle ja nimenomaan tuosta rintavarustuksesta. Olen tässä miettinyt, mihin hintaan siitä luopuisin ja mistä saisin ikinä yhtä ihanan työvaatteen.

No, vastaus kuuluu, että Turun UFFlta! Samainen mekko löytyi koossa 38 (tuo ylempi on 34). Hieman napit kinnaa siinäkin, mutta toivotaan, että kunhan saan toispuoleisen imetyksen lopetettua, niin mekko on täydellinen. Ainakin, jos hankin pienentävät rintaliivit (saa muuten antaa vinkkejä merkeistä!).

Eli jos jotakuta kiinnostaa, niin tällainen moitteettomassa kunnossa oleva mekko olisi myynnissä. Hintapyyntö on 25 e + postikulut.

Koska blogikirppistäkin on kaipaltu, niin tässä alla joitakin mekkoja, hameita ja tunikoita (alimpana yhdet shortsit), joita aion ottaa viikonlopuksi myyntiin. Pääasiassa vaatteet ovat kokoa 36. Jos sinua kiinnostaa jokin niistä, niin pyydä kokotiedot s-postitse ja tee hintatarjous mieluusti ilman postikuluja. Halvemmaksi tulee tietysti, jos haluaa ostaa useamman vaatekappaleen:Aikaa loppui taas kesken niinkuin usein vauvaperheessä. Enemmänkin myytäviä juttuja olisi varmaankin löytynyt, mutta tässä oli siis hieman esimakua... Toivottavasti kuvat saa suuremmaksi niitä klikkaamalla.

Mukavaa illanjatkoa! :)

15 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Tuo harmaa mekko (joka on kietaisunutun kanssa) on muistaakseni ostettu naapurimaasta. Pitääkö paikkansa?

Eikö vaatekoko kuitenkin yleensä vielä pienenny/palaudu, kun imetyksen lopettaa? Uskallat siis jo nyt luopua noista... Miten muuten on käynyt kengänkoollesi; eikö se tuppaa joskus suurentumaan?

Mukavaa viikonloppua!

Turun Tilda kirjoitti...

Augusti: Moikka pitkästä aikaa! No riippuu varmasti yksilöstä. Osalla rintavarustus pienenee kuulema raskautta edeltävästä ajankohdasta, mutta on niitäkin, joilla muutokset ovat pysyviä. Hopeapeilin Elina kertoi ainakin kuppikoon kasvaneen yhdellä ekan synnytyksen myötä. Ja jos miettii naispuolisiä perheenjäseniäni, niin sillä oletuksella ei varmasti ainakaan pienene, vaikka saisin nämä 3-5 raskauskikoa pois. Tuon mekon myyn oikeastaan siksi, etten ole käyttänyt sitä neljään vuoteen. Olisikohan aika luopua? Kenkäkoko on sen sijan pysynyt lähes samana; kasvanut max puoli numeroa!

Augusti kirjoitti...

No ehkäpä sitten on hyvä hetki luopua tuosta(kin) mekosta. Mietin aluksi vain, että miten raaskit, jos se mahdollisesti myöhemmin mahtuisikin... Mutta veikkaan (tai oikeastaan tiedän), että onneksi sinulla on monia muitakin ihania mekkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen käyttänyt pienentävinä rintaliiveinä Naturataa. Mielelläni minäkin ottaisin vastaan vinkkejä muista hyvistä vaihtoehdoista.

Anonyymi kirjoitti...

Saisiko tuon army-mekon mitat?

Turun Tilda kirjoitti...

Armymekon mittoja: Kainalo-kainalo n. 42 cm, vyötärö (mitattu vyön mukaan n.71 cm). Mitat eivät kuitenkaan kerro hirveesti koska materaalu on joustavaa jerseytä. Mahtui hyvin minulle 58 kiloisena, b-c- kupilla. Pituuteni on 164 cm. Toivottavasti vastauksesta on apua!

Turun Tilda kirjoitti...

Lisäys vielä äskeiseen. Mekon koko on siis 34. Liivien ympärysmitta minulla mekkoa käyttäessä n.70 cm

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mitoista. Ei sitten ole harmi kyllä minulle sopiva :( Onko kaikki muut vaatteet vielä vapaina? Voisiko niistä saada lisätietoa (eli merkin ja kokonumeron)?

Turun Tilda kirjoitti...

Hei! Osa vaatteista on mennyt. Tietoja jäljellä olevista:
Pinkki polka dots hellemekko (kuva 1) koko 36, H&M

Perhoshihainen valkoinen pitsitunika (kuva 5) koko 36

Turun Tilda kirjoitti...

Kuva7: Pinkki hellemekko Lindex, koko36

Kuva 9: Mustavaloinen pikkumekko pitsimiehustalla Seppälä koko 36

Kuva 10 värikäs kukkamekko/tunika Vila koko xs

Turun Tilda kirjoitti...

Kuva 11 talvishortsit koko 36 Ellos

Kuva 12 sininen tunika H&M lastenkoko 164 cm, mutta menee tunikana 36 kokoiselle

Anonyymi kirjoitti...

moikka, mun rintavarustukseni pieneni hyvin hitaasti imettämisen jälkeen. Siinä taisi mennä vuosi. Aika kultaa muistot, mutta pitkään siinä meni.

Jos joka tapauksessa olet luopumassa vaatteistasi, niin olen aina ihastellut edellisessä bannerissa olevaa mustaa mekkoa, jossa oli kukkia. Vieläkö sinulla on se ja haluaisitko luopua siitä (mikäli mitat vaan passaa?) Onko mahdollista saada parempaa kuvaa mekosta?

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Jokohan olet myynyt tuon army-mekon? Ostaisin mielelläni jos et ole vielä myynyt :)

-KatiLeena

Turun Tilda kirjoitti...

Kati-Leena: Laita s-postia tulemaan! Mekko on vielä myymättä :)

Maria kirjoitti...

pitkästä aikaa tulin lukemaan sun blogia :)
Vaikuttaa siltä, että sinne kuuluu kovin hyvää ! Ihanaa !

Sandin armeijamekko on kyllä semmoinen minkä muistan sun päällä. Olit mun ja muutaman luokkakaverin mielestä se tyylikäs ope :) Etenkin kyseinen mekko päällä. Ihana kun löytyi toisessa koossa, on meinaan kovin ärsyttävää jos lempivaate jää pieneksi/isoksi tai menee rikki !

Terkuin,
Maria