perjantai 15. toukokuuta 2015

Pikainen alusmekkovinkki


Tervehdys!


Tässä vintagevaatteita harrastaessa (ja mahamakkaroita vastaan taistellessa) olen viimein oivaltanut muotoilevien alusvaatteiden merkityksen. En kuitenkaan pitkään aikaan ole saanut aikaiseksi sitä, että olisin hankkinut muotoilevan alusmekon - tuon vuorittomien vaatekappaleiden ylimmän ystävän.Nyt tilanne on viimein korjattu. Sen sijaan, että olisin ehtinyt alusasukauppaan asti, huomasin taannoisella Citymarket-reissullani, että nyt hintarallien aikaan tarjouksessa olivat liikkeen oman Line-merkin alusmekot. Normaalihinta on 19,99 e, mutta nyt mekon sai puoleen hintaan. Näppäränä tyttönä otin sitten kaksi: mustan ja puuterimummon ;) Onneksi koko M oli juuri passeli ja aika kivasti tällainen marketin alusmekkokin muhkuroita suoristaa, vaikkei nyt mistään spanxeista varmaan puhutakaan ;)

Ajattelin, että jollekulle toisellekin tästä vinkistä voisi olla hyötyä. Käykääpä hakemassa siis omanne, jos tarvetta on. Pienin koko oli vissiinkin S. : )

Nyt lähden valmistautumaan päivän kulttuuripläjäykseen. Lähdemme katsastamaan näin viime metreillä Salon taidemuseoon Nick Nick Brandtin valokuvanäyttelyä On This Earth, A Shadow Falls (su viimeinen näyttelypäivä). Tiedossa siis ylväitä muotokuvia eläimistä :)

Moikka!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei! Kommentoin jo vanhaan postaukseen, mutta tähän vielä varmuudeksi uudelleen. Eli olisitko mahdollisesti luopumassa Hemnes-hoitopöydästä ennen syksyä? :)

Turun Tilda kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta. Luulen kuitenkin että säästämme hoitopöydän mahdollista pikkusisarusta silmällä pitäen:)

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti nautitte näyttelystä. Itse olin avajaisissa kuuntelemassa sujuvasanaista Pekka Haavistoa sekä katsomassa upeat kuvat. Kävimme vielä toisenkin kerran näyttelyssä. Niin hienot kuvat.
- Wille-

Turun Tilda kirjoitti...

Wille: Oli kyllä hieno näyttely! Tykkäsin erityisesti niistä laajoista savannikuvista, joissa eläimet, pilvet ja luonnonmuodot muodostivat hätkähdyttäviä kokonaisuuksia.