sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Marimuumia lakkiaisillan hämyssä


Tervehdys!

Muistatteko vielä viime kesäisen visiitimme Alles Gute Vintageen?Sovittelin siellä kohtuullisen tuhdissa kunnossa vintagemekkoja, ja joo - eräs meni ihan päällekin ;)

Sinisessä Marimekossa oli hurjan kaunis kuosi; jotenkin todella lempeä ja silmieni väriin sointuva. Hieman kyllä arvelutti, sillä mekko oli ihan muumimekon mallinen, sellainen tiedostavan naisen ;)  Ostin sen kyllä, mutta enpä viitsinyt siitä julkaista kuvia silloisessa siunatussa tilassani. Teltanmallinen mekko yhdistettynä pallonmalliseen vartaloon ei vain oikein ollut edukseen mistään kuvakulmasta...


Kiitos tuulen ja runsaan helman, hieman hankalaa se on kieltämättä edelleenkin! Saatuani opettajana kuitenkin muutaman henkilökohtaisen ylioppilasjuhlakutsun, päätin vastoin perinteitäni lähteä onnittelukierrokselle (kerrankaan ei ollut sitä metrin korkuista lukioesseekassaa odottamassa suvivirren jälkeen) ja kokeilla, miltä maksimuumi näyttäisi kimonovyön kera.


No, oikeastaan mekko näytti ihan kivalta, vaikka toki tuossa muumissa ei ihan pajunvitsaiselta koskaan näytäkään.

Made in Finland-henkisen kokonaisuuden kruunaisivat Kalevala Korun Lumimarja-sarjan Huutonet-löytöni, ja kyllähän pienet korut ja iso nuttura sironsivat kokonaisuutta mukavasti. Sen verran mukavuudenhaluinen kuitenkin olin, että läksin matkaan pelkissä ballerinoissa.

Ilmeisesti en näyttänyt kuitenkaan yöpuvussa liikkuneelta, sillä mekosta tunnuttiin tykkäävän ikäpolvesta riippumatta. Eräs Marimekolla työskennellyt tunnisti sen jopa 70-luvun Marimekoksi :)

Tunnistaako kukaan muuten kuosia?

Tällaista tänään ja kaikkea uutta ensi viikolla. Palaan töihin ja mies jää kotiin. Kesäkuun aikana pitäisi väsätä Moodle-kursseja oppiaineisiini ja tehdä oma opolopputyö loppuun. Saas nähdä, miten bloggailun käy...

Mukavaa alkavaa kuuta kuitenkin kaikille! Meidän pojalle se on hänen neljäs vuodenaikansa :)

Hyvästi jääköön blogilista!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo kimonovyö on?

Maarit kirjoitti...

Vyö sopii nätisti mekkosi sävymaailmaan ja tuo ryhtiä. Edellisen kommentoijan tavoin haluaisin kysellä, mistä olet vyön onnistunut hankkimaan, sillä se on todella kauniin sävyinen!

Turun Tilda kirjoitti...

Hei! Anteeksi että vastaus kesti! Kimonovyö on ostettu H&M:sta ehkä kuutisen vuotta sitten:)