perjantai 16. tammikuuta 2015

There is always hope


Perjantaista!

Kuten te pitkään blogiani seuranneet ehkä muistatte, tapanamme on ollut tuoda ulkomaanmatkoiltamme magneetteja jääkaappimme oveen. Tällä hetkellä kyseinen ovi on kyllä melkoinen sillisalaatti; olisikohan eh, pienen karsimisen aika?


Joka tapauksessa vajaan vuoden takaiselta Lontoon reissultakin tarttui mukaan yksi magneetti, jolla on ollut minulle tavanomaista suurempi merkitys.

There is always hope-graffiti on eräs Banksy-nimisen tuntemattoman englantilaisen graffititaiteilijan teoksista. Oletin teoksen sijaitsevan jossakin Brick Lanella muiden fantastisten graffitien joukossa, mutta sitä ei tullut vastaan. Tietääkö teistä kukaan, missä se sijaitsee?


Graffitissa pieni tyttö pitää sydämen muotoista palloa. Oletan, että sen suurempaa eksplikointia ymmärrätte,  miksi kuva teki minuun vaikutuksen. Olisin halunnut itse asiassa kuvan taidekorttina olohuoneen antiikkisohvan yläpuoliselle hyllylle, mutta miehen mielestä magneetti sai riittää. Siitä tulikin minun voimamagneettini raskauden loppuajaksi.

Silti mieltä jäi hieman kaihertamaan ajatus tuosta taidejulisteesta ja olen miettinyt, pyytääkö jotakuta Lontooseen matkaavaa tuttua tuomaan sellaisen vielä minulle. Näköjään kuvaa voi kuitenkin tilata myös Amazonista. Pitäisiköhän? Vai pitäisikö graffiti nähdä ensin ihan livenä?

Valoisaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kurkkaapa
http://www.allposters.fi/
josta olen itse tilannut valmiina kehystettyinä laadukkaita julisteita ja tauluja.

Jos ilmoittautuu sp-listalle, sieltä tippuu säännöllisin väliajoin myös alennuskoodeja (up to -40%) :)

Kannattaa toteuttaa unelmiaan ja ideoitaan. Pahimmillaanhan hävitä vain sijoittamasi rahat... Jos olet kuvaan mieltynyt, tilaamaan siis vaan (jos puolisokin asian hyväksyy) :)

Tilasin viime vuonna tuolta Allposterista Hugo Simbergin Kuoleman puutarha -teoksen suurena kehystettynä seinätauluna, ja ihailen sitä nyt joka päivä olohuoneen seinällä. Kuoleman kohdanneena ja siitä selvinneenä se muistuttaa minua joka päivä siitä, että kannattaa uskaltaa ja elää täysillä.

Ihanaa talven jatkoa sinulle ja perheellesi :)
t. KatjaV

Nimetön kirjoitti...

Minullakin oli joskus paljon magneetteja jääkaapin ovessa, mutta keittiöremontin myötä tuli integroitu jääkaapin ovi, jossa magneetti ei pysynyt. Näin pääsin niistä eroon ja olin tyytyväinen, koska en tykkää visuaalisesti mistään "sälästä".

Vakkari

Nimetön kirjoitti...

Ei minusta. Pitääkö kaiken olla aina niin steriiliä ja kllinistä? *marmati marmati* :P

Nimetön kirjoitti...

Tilda, minäkin haluaisin tuon julisteena. Kerro jos löydät jostain. Itse en ainakaan löytänyt tuosta toisen postaajan vinkkaamasta allposters:sta.

Nimetön kirjoitti...

Prismassa on ollut tuo juliste "tauluna" hinta oli vain parin kympin luokkaa. Taulua löytyi ainakin Myllyn ja itäharjun Prismasta.

Turun Tilda kirjoitti...

Katja: Kiitos vinkistä! Täytyy käydä vilkaisemassa. Kiitos, että jaoit ajatuksesi ja kokemuksesi. Valoisaa talvenjatkoa myös sinulle!

vakkari: Se oli sitten onnellisesti kerrasta poikki sinun kohdallasi :)

anonyymi: Juu, en aio heittää mäkeen magneetteja, mutta nuo krotit ovat aika argeologinen kaivaus... Uudet eivät enää mahdu ;)

anonyymi2: Ok!

anonyymi3: Kiitti vinkistä. Olipas yllättävää, että koto-Suomen Prismasta löytyy!