perjantai 23. tammikuuta 2015

Myynnissä Seraphinen raskaus- /imetysmekko ja Odd Mollyn neuletakki

Perjantaista!

Ajattelin kysäistä ennen huutonettiin laittamista, kiinnostaisiko jotakuta blogin lukijaa ostaa samanlainen Seraphinen äitiys-/imetysmekko kuin minulla on käytössä kitinvärisenä?


Myynnissä oleva mekko on tällainen aika raikas voimakas lila/violetti, mutta ei oikein omiin väreihini sopiva. Uskoisin sopivan jollekulle tummaverikolle tai vaikkapa punapäälle hienosti. Kuvissa väri saattaa olla aavistuksen liian pehmeä; alempi kuva on ehkä se todenmukaisempi.


Seraphinen mekkohan on oikeia klassikko ja erittäin tyylikäs ja vatsanseudulle armelias myös raskausaikana. Klänningin kuuluisin käyttäjätär on tietysti Cambridgen herttuatar Catharine, joka esiintyi esimmäisessä virallisessa perhepotretissa vastaavanlainen fuksianvärinen mekko yllään :) Myymäni mekko on kooltaan 36 (UK 8) ja meni minulle 36/38 kokoja käyttävälle hienosti odotusviikoilla 20-30 (ja olisi mennyt myöhemminkin, jos juhlia olisi ollut).

Pyydän mekosta 35 euroa (sis postikulut). Mekko on uudenveroinen ja edellinen käyttäjä käytti sitä ehkä kolmissa juhlissa, minä olen vain pessyt sen.Myynnissä olisi lisäksi uudenveroinen Odd Mollyn puuvillainen neuletakki. Tämän myyn hammasta kiristäen, sillä olisin tykännyt siitä kovasti. Nuttu oli kuitenkin minulle liian pieni! Näköjään samalla kokomerkinnällä olevat neuleet ovat mallista riippuen kuitenkin erilaisia, sillä ostin tämän 1-kokoisen nutun, koska aiempi Odd Molly oli minulle samassa koossa ihan sopiva. Tämä kuitenkin kinnaa harteista (ja rynttäistä). Nuttu sopinee siis harteistaan 34-36 kokoiselle. Olkavarsi-helmamitta on n. 54 cm. Mielestäni nutun värit vastaavat kuvissa todellisuutta.Neuletakin hintapyyntö on 80 euroa postikuluineen.

Ota siis yhteyttä s-postiini turuntilda@gmail.com, jos kiinnostuit jommasta kummasta pyntteestä!

Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua muuten kaikille :)

LISÄTTY 9.3.2015: VAATTEET OVAT EDELLEEN MYYNNISSÄ! OTA S-POSTITSE YHTEYTTÄ!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Odd Mollyn villatakki on kaunis :)
Saisiko siitä tarkempia mittoja, itsellä kun ei ole yhtään kys. merkin vaatetta?

Anonyymi kirjoitti...

Oi ei, haluaisin ton ODD MOLLYn mut en mahdu siihen .... höh.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi1: Hei, anteeksi viivästys... millaisia mittoja haluaisit tietää?

anonyymi2: Heh, no vähän sama juttu mulla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoinen toi ihana beige serafine mekko on? Ei varmaan myynnissä? :)

Turun Tilda kirjoitti...

Hei! Se on samaa kokoa kuin tuo myynnissä oleva lila mekko eli kokoa 36