maanantai 10. marraskuuta 2014

Jos vastaan tulee näätä...

Maanantaista!

Heh, ei pääse opettaja karvoistaan edes äitiyslomalla... Menin tekemään yhden ex tempore-hankinnan. Ostin erään yläkoulun yrittäjyyskurssillaan myymän vanhan opetustaulun.


 Orava-aiheinen tauluhan meillä jo on, ja nyt tuli näätä taloon, HUI! Taitaa Tikulle ja Takulle tulla kiire...


... Ja kuten asiaan kuuluu, tauluhan ei olisi aito OPETUStaulu, jollei joku neropatti olisi vähän kohentanut pedon sukukalleusosastoa :D


Lastenhuoneiden sisustustrendi on tällä hetkellä olla raikas mustavalkoinen kirkkailla väreillä höystettynä. Meidän pojan huoneesta taitaa tulla kuitenkin enemmän maanläheisimmillä sävyillä väritetty, jos ja kun se villikarjutapetti tulee hankittua. Hieman mietin, että onko tuo näätäkuva liian tumma ja raskas pikkuisen huoneeseen, mutta toisaalta valopallot ja runsas valkoinen tulevat raikastamaan kokonaisuutta. Ja jottei koulumaailma jäisi liian vieraaksi pikkulapsi-iässäkään, mummilassa odottaa vielä pieni valkoinen pulpettikin käyttäjäänsä. Juu - ei pääse kansankynttilä todellakaan karvoistaan eroon ;)

Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kuvia pojan huoneesta odotellessa, kivalta vaikuttaa! :)

Ja ihan totta, karvoistaan ei taida päästä ja meilläkin ammatit näkyvät. Osaa toki perustelen sillä, että esim. kirurgiset instrumentit keittiössä ovat vaan niin käteviä. ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Marika: Meidän hitaiden hämäläisten aikataululla pojan huone valmistuu ehkä vuoden päästä ;)

Huhuu, miten hurjan kuuloista nuo kirurgiset instrumentit keittiössä, mutta ovat varmaankin todella käteviä (ja teräviä) :D