tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ja se todellinen totuus Turun Tildan kulisseista...

Te lukijathan olette kovasti toivoneet arkista realismia postauksiin. No, täältä sitä pesee! Katsotaan, jatkuvatko vastaavat toiveet tosiaan edelleen ;)Tsadaa! Tässä aukeaa ovi lastenhuoneeseen. Syy siihen, etten ole yläkertaa paljon kuvaillut, johtuu yksinkertaisesti siitä, että se on ROMUVARASTO.


Emme kumpikaan ole mieheni kanssa maailman siisteimpiä ihmisiä (jos ei nyt sotkuisimpiakaan), mutta viime aikoina yläkerta on suorastaan räjähtänyt! Mies onkin (vuosikausia) naljaillut, että hän aikoo joku päivä perustaa rinnakkaisblogin "Totuus Turun Tildasta" ja postailla sinne lääväilyjäni.

Viime aikainen eksponentiaalinen räjähjääntyminen on kuitenkin johtunut siitä, että olemme saaneet kiitettävissä määrin vauvatavaraa ja -vaatetta tutuilta. Niille ei vain ole ollut paikkaa ennen kuin liukuovikaapistoremontti on valmis. Nuo uudet kaapit ovat kyllä jo paikallaan, mutta tavaroiden roudaaminen kolmen eri huoneen välillä ei ole ihan yksinkertaista. Mies ei ole hommiltaan vielä ehtinyt siirtää raskaimpia huonekaluja minnekään eikä anna minun koskea omiinkamppeisiinsa... Pattitilanne, joka alkoi jo jossakin vaiheessa harmittaa hormonihirviömammaa ;)


Tärkeintä ei nyt kuitenkaan ole (ymmärsin sen lopula itsekin jossain vaiheessa), saadaanko lastenhuonetta siistiksi. Eihän pikkuinen tule siellä asumaan ainakaan ensimmäiseen puoleen vuoteen. Makkari ja työhuone sen sijaan on tärkeämpi saada kuntoon.. Mietinnän alla on, pitäisikö nuo Ikean Hemnes lipasto ja vaatekaappi laittaa myyntiin Tori.fi-sivustolle? Hankimme ne häälahjarahoilla, mutta niin hassulta kuin se kuulostaakin, ne sopivat meidän vanhaan 58 neliön kämppään paljon paremmin kuin nykyiseen asuntoon. Varsinkin tuon lipaston sijaan olisi pitänyt valita se kapeampi ja korkeampi malli. En haluaisi ahtaa pikkuisen huonetta sitten tulevaisuudessa täyteen tuollaisia isoja raskaita huonekaluja, että jäisi kunnolla leikkitilaa. Toisaalta tällä hetkellä tyhjennettyäni tuon lipaston vauvan kamat mahtuisivat tosi hyvin sen sisään... Tätytenee jatkaa aprikointia! Ehkäpä aloitan pesemällä ensimmäisen lastin vaikka äitiyspakkauksen sisältöä, sillä eihän tässä nyt liikoja aikoja ole enää jäljellä...

Saa toki antaa vinkkejä tai neuvoja pohdintoihini :)

Kuulemisiin!

7 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Lohdullisen näköistä!
On se jännä, miten tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä; meillä poika muutti viime kesänä Turkuun ja olin suunnitellut, että hänen huoneestaan tulee minun oma työhuoneeni ja pesäni. Sitten alkoi tytär suunnitella muuttoa nyt tälle kesälle - hänen asuntoaan aletaan remppaamaan ensi kuussa - ja minä päätinkin, että pesäni tuleekin tyttären huoneeseen. Ja pojan huone on vuoden aikana täyttynyt kaikenlaisesta: kirpparikamoista, tyttären tauluista - ja kaikesta siitä, mikä pitää saada pois silmistä. Kunnon romuvarasto - ja niitä kun meillä on jo vintti, varasto, vaatehuone ja Sauvon farmi;)
Tsemppiä - kaikki aikanaan!

H kirjoitti...

Vapaaehtoinen ilmoittautuu kuinnostuneeksi lipastosta :)

Nimetön kirjoitti...

Kyllä tuosta hyvää tulee! Kaikki aikanaan.
Sanoisinko, että tuossa on tartuntapintaa, mitä tuo sitten tarkoittaakin.
Elämä muuttuu tylsäksi silloin, kun koti on viimeistä piirtoa myöden valmis!
ex-turkulainen

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Huh, kyllä meillä länsimaisilla ihmisillä rompetta riittää! Sinänsä stosiaan lohdullista, ettei ole yksin näiden kasojen kanssa vaan muillakin on samansuuntaisia haasteita. Teillä onkin sitten ollut muutosten vuosi, kun pikkuiset ovat lähteneet pesästä..

H: Ok, voisin mainostaa täällä blogissakin, jos laitamme myyntiin :)

ex-turkulainen: Heh, hyvin sanottu tuo tartuntapintajuttu :D:D

Unknown kirjoitti...

Ja täällä yksi joka olisi kiinnostunut kaapista :)

Nimetön kirjoitti...

Esittelit blogissasi tuossa kevätjuhlien aikaan mustaa kynähametta. Tuliko hameelle riittävästi käyttöä keskiraskauden aikana, entä kuinka kauan se mahtui päälle? Mietin, että tilaisin itselleni syksyn työkäyttöön samanlaisen. - Pauliina

Turun Tilda kirjoitti...

Unknown: Mitä olisit valmis tarjoamaan kaapista? Se on todennäköisesti menossa myyntiin.

Pauliina: Mielestäni hame oli hyvä ostos, mutta sitä ei ole näillä helteillä tullut käytettyä yhtään kertaa. Sopii varmasti hyvin syys- ja talvikäyttöön. Mielestäni se mahtuisi päälle vieläkin :) Terv. nimimerkki 15 lisäkiloa