sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kuka sinä olet?


Sunnuntaista!

Jesh, jesh, jesh!

On muutama syy olla iloinen tässä uuden viikon kynnyksellä:

1. Sain äsken analysoitua viimeisen rästiin jääneen videoidun ohjauskeskusteluni. Itse keskustelu purkitettiin jo viime syksynä, mutta minulla ei vain ole olut rahkeita tarttua näihin opiskeluhommiin. Tämä oli nyt ensimmäinen, jonka sain tehtyä rästilistaltani. Huomenna painun sitten opoharjoitteluun :)2. Ja mikäpä mahdollistaa tämän kaiken? No se, että se kauan kaivattu päätös aikuiskoulutustuesta napsahti viimein perjantaina postilootaan! Olen niin onnellinen! Jos kaikki menee putkeen, menen töihin... ...joskus :) :) :)

3. Olin kivoissa juhlissa lauantaina! Saatte nähdä niistä kuvamateriaalia myöhemmin. Kyseessä oli blogin kautta tullut juttu, mutta ei mitkään Aussie Awardsit. Ei tietenkään, sillä eihän tällaista tavista sellaisiin kutsuta ;) Vai olisinko sittenkin liian erikoinen moisiin pippaloihin? Minun pippaloni olivat ihan Turussa :)


Tämän postauksen kuvamateriaali on toiselta paikalliselta yhteistyökumppaniltani. Laatudesignia myyvässä Art+Design-liikkeessä on myynnissä jonkin verran myös vintagevaatteita ja -asusteita. Olen tehnyt kyseisestä liikeestä lukuisia kivoja löytöjä.

Art + Design päätti tukea Kierrätyskeijukamppanjaamme lahjoittamalla arvottavaksi kaksi vanhaa rintarossia. Itselleni noista kelpaisi kumpi vain: olenhan isoäidin aikaisten aarteiden ystävä :)

Voit osallistua arvontaan esittelemällä itsesi tämän postauksen kommenttilootaan. Olen kertonut teille vuosien varrella kaikenlaista itsestäni. Nyt olisi ihana kuulla pitkästä aikaa teistä! Tein joskus parisen vuotta sitten vastaavan postauksen ja luin monta viikkoa uudestaan ja uudestaan noita vastauksia. Se oli parasta palkkiota tästä hommasta!

Keitä siis siellä ruudun toisella puolella on? Mikä sinun elämääsi määrittää, inspiroi ja tuottaa siihen iloa?

Jos mummoilu ei ole tyyliäsi, mutta haluat ilahduttaa tätä blogin pitäjää ja muita lukijoita jättämällä jäljen itsestäsi, kirjoita kommentin perään, ettet osallistu arvontaan :) Jos arvonta taas kiinnostaa, laita vastauksessi myös se, kumpi rintarossi kiinnostaa enemmän. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin saakka. Arvon palkinnot pääsiäissunnuntaina illalla klo 21:00.

Mukavaa pääsiäisenalusviikkoa kaikille!

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen varmaan joskus ennenkin kommentoinut, mutta antaa mennä nyt uudestaan. Eli olen kolmekymppinen kollega opetusalalta ihan lähiseudulta eli Kaarinasta. Työpaikkani opo on muuten jäämässä eläkkeelle lukuvuoden päätteeksi, virka on jo auki. ;)

Mummoilu ei ole mun juttu, joten jätän arvonnan väliin.

Sra kirjoitti...

Moi Tilda! Onpa hauska kisa, aina tykkään puhua itsestäni. :D

Olen siis 25-vuotias yhteiskuntahistorian opiskelija pääkaupunkiseudulta. Teen tällä hetkellä graduani ja valmistun toivottavasti syksyllä. Sen jälkeen toivon että työllistyn esimerkiksi järjestöhommiin tai aikanaan pääseväni ulkoministeriöön. Olen kiinnostunut erityisesti kehitysyhteistyöstä ja -poliiikasta. Tyylipuolella tykkään vintagesta ja suomalaisesta designista, kuten Marimekosta ja Samujista.

Aloin seurata blogiasi vaikituisemmin pari vuotta sitten mutta olen alkanut kommentoida blogeihin ylipäätään vasta viime aikoina. Olen ilolla seurannut viime aikojen tapahtumia elämässäsi :)

Noista kahdesta rintarossista kiinnostaisi enemmän tuo ihana iso kellertävä :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeat pukukorut molemmat, osallistun, itse olen juuri sopivan ikäinen ja viime vuonna opintoni uudelleen aikuisena uuteen työhön valmistunut ja niinkuin sinullakin koulu on minunkin työmaatani. Ihana kun meillä on olemassa aikuiskoulutustuki, joka minullekin mahdollisti vuoden opintovapaan ja uuden koulutuksen. Kylläpä noista koruista kelpaisi kumpi vaan - terkuin pääsiäisenä Turkuun saapuva, Talvikki

Rosalie kirjoitti...

Täällä kirjoittelee melkein valmis melkein kolmekymppinen englannin opettaja, joka löysi blogiisi vasta pari viikkoa sitten ihan sattumalta. On kyllä mahtava juttu, että ekaan tutkintoon ei tarvitse pätevöitymistä ja opiskeluja lopettaa. Itse valmistuin jo useampi vuosi sitten maisteriksi, mutta tänä vuonna olen suorittanut opettajan pedagogiset ja olen kohta ihan oikea ope. Ja töitäkin tiedossa :)

Selaan paljon blogeja, mutta harvan nappaan heti luettavien joukkoon. Sinun blogissasi oli jotain erityistä, koska klikkasin sen heti omalle listalle.
Tsemppiä opintoihin, odotukseen ja mukavaa kevättä :)

pienisisko kirjoitti...

Heippa vaan! Kiva kuulla ketä muita täällä on :) Itse jätän myös arvonnan väliin, mutta kerron toki mielelläni kuka olen ja millainen elämä ruudun tällä puolen möllöttää.

Olen ihan erilaisella alalla töissä pikkuisen tylsissä IT-alan hommissa ja minun elämääni määrittää tällä hetkellä työ ja kahden ihmisen ja yhden koiran rakas perhe. Ja ruoka. Ja liikunta. Rakkaita juttuja kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin blogeihin kommentteja jätän, mutta nyt sattui silmiin niin kauniita koruja ;)

(Erityisesti kiehtoo se, jossa on kullanvärisiä lehviä ja eri värisiä kiviä).

Olen vähän yli nelikymppinen it-työläinen Päijät-Hämeestä. (eli toistaiseksi ensimmäinen kommentoiva ei-opetustyölainen)Blogiisi olen päätynyt joskus vuosia sitten joltakin toiselta sivustolta varmaankin, vintageviehtymyksen perässä otaksuisin.

Minua miellyttävät blogit, joissa teksti on tasokasta (sekä sisällöllisesti että oikein kirjoitettua) ja kuvat kohtuullisia. (en jaksa uskoa, että kenenkään elämä on 24/7 sellaista kuin joissakin lifestyle- tai tyyliblogeissa)

Viime aikoina olen mielenkiinnolla seurannut Kierrätyskeijut-kampanjaa. Itse en moiseen uskaltaisi julkisesti sitoutua, mutta ajatuksia se herättää ja laittaa miettimään omia hankintoja (ja hankkimatta jättämisiä) tai ylipäätään kuluttamista ja materiaa.

Tinde

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda!

Hui, jännittävää - osallistun elämäni ensimmäiseen blogiarvontaan keltaisen korun kiilto silmissäni... Katsotaan, miten käy.

Meille yhteisiä asioita näyttäisivät olevan ainakin kiinnostus historiaan, Jyväskylä, nuorten parissa työskentely sekä koirat.

Löysin blogisi joskus viime talvena, ja olen ollut valtavan ihastunut kauniisiin kuviin, joita blogissasi on - aiheesta kuin aiheesta. Lisäksi kirjoitat kepeistä ja kipeistä asioista rehellisesti ja aidosti.

Anonyymi kirjoitti...

Olen 3 pienen lapsen kotiäiti, nuorin syntyi pari kuukautta sitten.

Opiskelin kulttuurialaa ja ennen naimisiinmenoa työskentelin eri museoissa ja olin hulluna historiaan. Nautin myös arkkitehtuurista.

Olin nippanappa 24, kun menin naimisiin. Muutin mieheni perässä Etelä-Amerikkaan (hän työskenteli siellä kolmessa maassa) ja jouduin jäämään kotiin kielimuurin ja työlupa-asioiden vuoksi. Kotona olo ilman "järkevää tekemistä" oli rankkaa ja siinä päällä vielä kulttuurishokki. Myös raskaaksi tulossa meni oma aikansa ja olin monin tavoin palasina, identiteetti hukassa. Opinnot, työ, harrastukset Suomessa oli kuin kaukainen uni.

Elämäni mamuna muuttui, kun aloitin kielen opiskelun paikallisessa yliopistossa. Sain itsevarmuutta, kun opin liikkumaan miljoonakaupungissa ja yliopisto itsessään oli huikean mielenkiintoinen rakennus: kuin rappioromanttinen, ränsistynyt kartano. Ihastuin paikalliseen arkkitehtuuriin ja tarinoihin rakennusten takana. Kuten kuinka kolera ja rutto autioitti kaupunkipalatsit.

Kun esikoinen syntyi, siitä aukesi mulle taivas. Nautin äitiydestä valtavasti.

Jouduin olla paljon kotona lapsen kanssa, sillä kaduilla saattoi olla turvatonta ja välillä pakenin lapsi sylissä, kun joku lähti seuraamaan. Mies teki pitkää päivää ja matkusti. Piti löytää harrastus ja "henkireikä" kotoa. Ihastuin netistä löytyviin 1800-luvun valokuviin ja varhaisiin videopätkiin 1900-luvun alusta. Tänä aikana löysin myös blogisi :)

Nyt asumme Suomessa, mutta lähtö on ajan kysymys (miehen työ).

Olen mukana arvonnassa ja suosikki on se koristeellisempi!

Anonyymi kirjoitti...

En osallistu arvontaan, mutta blogiasi seuraan mielelläni. Olen 5-kymppinen aikuisten lasten äiti maalaiskaupungista Satakunnasta. Minua kiinnostaa kaikki vanha, antiikki, taide, keräily, kirpparit, retro... Olen myös kiinnostunut ihmisistä ja heidän kohtalostaan, haluan auttaa ja olla tukena. Siitä saan paljon itsekin. Onnea odotukseesi ja siunausta.

-Iris- kirjoitti...

Heippa! Olen lähemmäs kolmikymppinen vintagesta kinnostunut nainen. Olen jo vuosikausia seurannut blogiasi hyvin kirjoitettujen juttujen ja kivan tyylisi vuoksi. Mummoilu on erittäin paljon oma juttuni tyylillisesti ja muutenkin. Vanha on parempi kuin uusi ja tykkään hommata mahdollisimman paljon käytettynä. Harvoin olen kommentoinut, joten siitä pahoittelut! Tykkään kuitenkin blogistasi kovasti ja vaikutat hyvältä tyypiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Heipparallaa. Olen yli kuuskymppinen, vanhuuseläkkeellä oleva turkulainen mammarainen. Jokusen vuoden olen lukenut blogiasi, tykkään tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa ja vaatteet ovat ihania. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. T: Eila Aalto, Turku
Haluan osallistua keltaisen korun arvontaan.

Äni kirjoitti...

Ehdottomasti mukana tuon ihanan, koukeroisemman rintarossin arvonnassa! Lienen jo tuttu kommentoija, mutta tällä hetkellä minua määrittävät (ja päivittäin pyörittävät) kaksi pientä lasta, osa-aikainen työ sekä maisterin opinnot. Arki on kiireistä enkä tunnu aina riittävän kaikkialle, ja varsinkin ilo on tällaiselle stressihiirelle vähän kortilla, mutta viimeksi kuluneen viikon aikana minulle on tuonut iloa ainakin mummin lastenhoitoapu sekä miehen kanssa sylityksin läppäriltä tuijotellut Hobitti-elokuvat. Juuri nyt olen inspiroitunut löydettyäni gradulleni mieluisan aiheen, vaikken olisi ikinä uskonut löytäväni niin mielenkiintoista aihetta, että se jopa toisi hymyn huulilleni sitä ajatellessa. :D

Kutri kirjoitti...

No, minut tiedätkin, lähes viisikymppisen kieltenmaikan, joka tällä hetkellä odottaa vain kieli vyön alla kesälomaa. Jostain syystä noi kansainvälisyysprojektit ja niiden reissut imevät meitsistä kaikki mehut aina lukuvuoden loppusuoralla. Nyt olen irkkulan jälkeen ollut taas ihan tattis. - Onneksi on olemassa kirjat, kosmetiikka ja hölkkä! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys sinulle Tilda! Olen 65-vuotias ex-turkulainen Helsingin Punavuoressa.
Blogisi löysin Turku-tarinoiden myötä. Sinun edellinen kotisi oli minun lapsuusmaisemien lähistöllä. Nuo talot rakennettiin kun olin noin 7-9-vuotias.
Pidän suomalaisesta muotoilusta, luonnosta, kulttuurista ja käsitöistä.
Sinua lainatkaseni pidän vanhoista kaupungeista jonka halki virtaa joki.
Blogisi on hyvin aidon ja rehellisen oloinen! Lukiessani juttujasi olen useinkin miettinyt, että olet varmasti hyvä opettaja!
Blogisi on myös hyvin iätön, siis sopii kaikenikäsille.
Leipätyöni tein pääosin taloushallinnossa. Nyt olen eläkkeellä ja pystyn nauttimaan runsaasta vapaa-ajasta täysin siemauksin.
En mummoile, EN, mutta haluan silti osallistua tuon kauniin keltaisen rossin arvontaan!
Onnellista Kevättä sinulle Tilda!

Anonyymi kirjoitti...

Olen opettaja, kolmen lapsen äiti, asun myös Turun seudulla ja mummoilu on minun juttuni ; ) Kumpi tahansa koru kelpaisi hartiahuivia pitelemään. Olen seurannut vajaan vuoden blogiasi.En seuraa aktiivisesti kuin tätä ja paria muuta blogia, käsityöblogit kiinnostavat ja sitten tällaiset realistisemmat lifestyleblogit.Itse asiassa kierrätyskeijukampanja koukutti minut lopullisesti, sillä olen itse melkoinen kirpparihai.On kiva nähdä millaisia löytöjä muut ovat tehneet ja ihailen monia asukokonaisuuksiasi.Itsellä ei ole aikaa aina miettiä asuja viimeisen päälle ja olenkin joskus vitsaillut, että pitäisi perustaa sellainen antiblogi, missä esittelisin sekaista kotia, pyykkivuoria, kulahtaneita verkkariasuja vauvankuolassa ja puoliksi palaneita pannukakkuja. Mutta on ihana seurailla juttujasi, kuin lukisi juuri itselleen suunnattua aikakauslehteä. Ehkä joskus itsekin innostun bloggamaan, kun lapset vähän tuosta kasvaa ja jää enemmän aikaa. -Emilia-

Hukkakukka kirjoitti...

Parikymppinen naisenalku Tampereelta. Elämää määrittää tällä hetkellä eniten opiskelu sosiaalialalla! Vapaa-aikana kiinnostavat eniten yleinen rentoutuminen, elokuvat, kirjat, musiikki sekä ystävät.

Mielestäni blogisi on mielenkiintoinen ja erilainen. Arvontaan osallistun mielellään!

sopeutuja@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olen suurin piirtein ikäisesi, lapsuudessa asunut Turun suunnalla ja koulutus- ja kasvatusalalla itsekin. Gradua kirjoittelen parhaillaan ja olen myös osittain alan vaihtaja tai jatkaja, miten sen nyt katsoo. Heh, blogisi lueskelu on kirjoittamiselle hyvä tauon paikka. Tyyliltäni olen hyvinkin erilainen kuin sinä, mutta tykkään omanlaisesta tyylistäsi ja erityisesti mekoistasi sekä tavastasi kirjoittaa. Erityisesti eettinen kuluttaminen kiinnostaa tulevaisuudessa, koska vasta äskettäin olen ryhtynyt miettimään omiakin kulutustottumuksiani. Mutta jatka samaan malliin, täällä pysytään lukijoina!

Voih, keltainen rintarossi kyllä kiinnostaisi! :)

Verna

Anonyymi kirjoitti...

Olen sinua vuoden pari nuorempi aineenopettaja Helsingistä. Seuraan tätä blogia muun muassa siksi, että pukeutumistyylini on samankaltainen, voisin laittaa päälleni melkein kaiken esittelemäsi. Yritän myös muokata ostostottumuksia kestävämpään suuntaan: kirppareilla olen käynyt lapsesta saakka, mutta esimerkiksi kotimaisiin merkkivaatteisiin minulla ei ollut opiskelijana varaa, enkä ennen Helsinkiin muuttoani osannut koluta second hand -liikkeitä. Nyt elämme mieheni kanssa sitä vaihetta kun asuu toistaiseksi vielä isomman kaupungin keskustan liepeillä ja elää vain kahdestaan, omilla ehdoilla. Iloa elämään haen siitä kaikesta, mitä isompi kaupunki tarjoaa, taidenäyttelyistä, kävelyretkistä, kivijalkaliikkeistä. - Pauliina

Solveig kirjoitti...

Satunnaislukija täällä.

35-vuotias aineenopettaja ja suurperheen äiti. Tykkään katsella vintageasuja, mutta itse poimin pukeutumiseeni vain joitakin vintageyksityiskohtia silloin tällöin. Olen vähän ujo pukeutuja - vaivaudun huomiosta, jota vintage saa osakseen. (Mutta käyttäisin toki tuota keltaista korua, jos voittaisin sen.)

Haaveilen arkisista asioista, harrastan puutarhanhoitoa, käsitöitä ja nykyään myös lenkkeilyä. Tänään ihailin krookusten sineä pihalla ja mietin, koska rusakko syö kukat.

Jäin varmaan siksi lukemaan blogimerkintöjäsi, että hyvä ystäväni on ollut tuloksettomissa lapsettomuushoidoissa. Välillä olen kokenut, etten pysty ymmärtämään tunteita, joita asian kokeva käy läpi. Oma elämä on mennyt ihan eri tavalla, ja kipuilut ovat liittyneet siksi eri asioihin.

Säde Straal kirjoitti...

Oijoi, vieläköhän ehdin osallistua rossi-arvontaan? Aiemmin en ole mihinkään blogikilpailuihin osallistunut, mutta kerään vintage-rintaneuloja, joten nyt on kyllä pakko, kun on näin hienot palkinnot. Täytyypä käydä vilkaisemassa, mitä muita aarteita mahtaisi löytyä tuolta korut lahjoittaneesta liikkeestä.

Olen 39-vuotias kielenkääntäjä Kaarinasta. Opiskelin alunperin historian opeksi, mutta sitten sivuaineeni englanti vei mennessään. Unelma-ammattini olisi kuitenkin opettaa historiaa ja yhteiskunnallisia aineita IB-lukiossa, jossa joskus olin sijaisena.

Olen perinyt intohimon antiikkiin, rakastan ihan liikaa kirjoja sekä tykkään tehdä kaupunkitutkimusretkiä. Isona minusta tulee kuumailmapallolentäjä.

T. Säde

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda!

Tulen blogiisi silloin tällöin toisen blogin tuomana. Miksiköhän? Olen Turusta vuosituhannen alussa pääkaupunkiseudulle pakkomuutanut tänä vuonna puolivuosisataa täyttävä neljän lapsen (2 juridisesti aikuista, teini-ikäinen ja ekaluokkalainen) kotiäiti. Menneisyyteeni kuuluu myös noin viiden vuoden opettajuus toisen asteen oppilaitoksessa, jossa välillä olin myös opona.
Yhdistäviä tekijöitä siis löytyy ja lisäksi pääsen ihailemaan vintagelöytöjäsi. Itselläni nuo vaatteet näyttäisivät siltä että ne aidosti olisivat olleet käytössäni jo ensimmäisellä kierroksella...
Molemmat palkintosi olisivat mieluisia. Jos pakko olisi valita koukeroisempi sopisi paremmin vaatetukseeni (joka sisältää toki kappaleita 70- luvulta lähtien).

t. Mimppu

Anonyymi kirjoitti...

Olen 50-vuotias. Nuorin lapsi aloittaa koulunsa syksyllä. Vanhin neljästa lapsestamme on jo kaksikymppinen. Asumme keskellä metsää Pohjois-Karjalassa. Tykkään menneiden vuosikymmenten vaatteista ja käytän niitä. Viime aikoina olen kyllä miettinyt, että sopisikohan ne paremmin nuoremmille... Rintaneuloista kelpaisi minulle kumpi vain, mutta keltaisesta tykkään enemmän. T. Tupu Ps. Siunattua odotusaikaa Teille!

Lotta kirjoitti...

Hei!

Olen 28-vuotias lastenohjaaja Turusta, lukijasi jo monen vuoden ajana. Ammattini varhaiskasvattajana määrittelee minua aika paljon, vaikka toki vapaa-ajalla yritän irtautua töistäni. Se onnistuu parhaiten blogeja ja naistenlehtiä lukien, mekkohömpästä nauttien. Pidän vintage-estetiikasta, mutta olen aika laiska käymään kirpputoreilla tai vintagea myyvissä liikkeissä. Muutaman kerran vuodessa ryhdistäydyn, mutta useimmiten käytän uustuotantoa. Parhaat kirppislöytöni ovat kuitenkin kalleimpia aarteitani.

Asun mieheni kanssa 60-luvun kerrostalokolmiossa, jossa on aina jotain pientä pintaremppaa menossa persoonalliseen tyyliimme. Arkeamme sulostuttavat kaksivuotiaat leijonanharjaskanisiskokset ja haaveilemme myös omasta pienokaisesta. Aika näyttää, toteutuuko haaveemme.

Yleensä olen kaiken kimaltavan ystävä, mutta rintarosseista silmääni miellyttää enemmän yllättäen tuo keltainen yksilö.

Lämmintä kevään jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Olen sosiaalialan pitkän linjan ammattilainen. Nykyisin teen töitä toisella asteella ammatillisten aineiden opettajana.Elinikäinen oppinen vie minua nyt kohti opon työtä. Valmistun toivottavasti ensi jouluna.Asun Kymenlaaksossa, mutta haaveilen muusta.
Pidän blogistasi todella paljon. Ajatuksesi, Turku, vintage, arki. Ne kaikki viehättävät ja tyyli, miten asioita tarkastelet.
Kaikkea hyvää sinulle!
Mimmu

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda, olen kolmikymppinen Turussa asuva toimittaja. Löysin blogisi sattumalta parisen vuotta sitten. Kirjoitustyylisi ja blogisi aihepiirit saavat palaamaan sivulle yhä uudestaan. Minua kiinnostaa taide, vanhojen esineiden estetiikka, vintage, second hand ja maltillinen kuluttaminen. Vaikka en ole opetusalalla, tunnistan tutuiksi monet ajatuksesi työelämästä ja uudelleenkouluttautumisesta. Kiehtovaa on myös nähdä kotikaupunkinsa toisen kulkemana ja kuvailemana. Tyyliltäni olen vannoutunut mekkotyttö. Rintakoruja käytän erityisesti kauluksellisten mekkojen seurana. Arvonnassasi minua kiinnostaan dimangein koristeltu lehväkoru. Kiitos hyvästä blogista! -MJ-

ann kirjoitti...

Olen 27-vuotias aineenopettaja ja käyn Turussa töissä. Asustelen maaseudun rauhassa Mynämäellä, vaikka päivittäinen autoilu onkin ärsyttävää.
Blogiisi tutustuin Turkunn muuttaessani ja lukijaksi jäin saman alan ja ihanien vaatteiden vuoksi.
Korut ovat ihania, mutta jos valitsemaan pääsisin niin tuo koristeellisempi on kauniimpi.

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Heissan! Olen 41v. turkulainen 4 lapsen äiti, joka on aikalailla hurahtanut menneisiin vuosikymmeniin, toisin sanoen aivan liian myöhään syntynyt ;)
Olen vasta löytänyt blogisi ja jäin heti koukkuun, vaikuttaa just mun jutulta :)
En ole mikään himo blogien lukia, itse asiassa tämä on toinen jota aktiivisesti seuraan, joissain käyn sillöin tällöin kurkkaamassa.
Mukavaa pääsiäisen aikaa ja vauvan odotusta <3

Kukkaisunelmia kirjoitti...

Hei Tilda!

Olen lukenut blogiasi reilun vuoden verran alkujaan gradupakoiluna. :D Nykyään käyn täällä säännöllisesti katsomassa kuulumisiasi. Olen lähemmäs kolmikymppinen aineenopettaja Keski-Suomesta. Olet toiminut kierrätyskeiju kampanjan ja kirppislöytöjesi kautta inspiraationa. Samoin nykyisin käytän paljon enemmän ihania mekkoja arkikäytössä, joten eiköhän mekkotyttö täältäkin kuoriudu!

Rintarossiarvonnassa molemmat kiinnostavat, mutta erityisesti kiemurainen yksilö viehättää silmääni. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippahei!

Olen reilu parikymppinen tuleva "puheope" täältä pohjoisesta. Blogiasi olen seurannut vasta vähän aikaa, mutta olen jo jollain tapaa koukuttunut tähän :D Kirjoitat mukavasti erilaisista asioista, enkä osaakaan sanoa, minkä aihepiirin asiat minua blogissasi eniten kiinnostavat. Olen kuitenkin huomannut innostuneeni taas pukeutumaan tyttömäisemmin, sillä minulle on hyvin tyypillistä pukeutua pääasiallisesti urheiluvaatteisiin. Johtunee käytännöllisyydestä ja päivittäisestä liikunnan määrästä. Todellisuudessa tahtoisin pukeutua mekkoihin, mutta niitä löytyy melko vähän vielä kaapista, etenkin miellyttävästä kankaasta valmistettuja.

Päivät täyttyvät tällä hetkellä vielä pitkälti opinnoista, lisäksi lenkkeilen paljon koiran ja avopuolison kera. Nyt suunnitellaan loppukesäksi häitä.

Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja kuvataiteilusta, lukeminenkin on ollut sydäntä lähellä. Viime vuosina näille on jäänyt aikaa vain turhan vähän (jos lainkaan), joten toiveissa olisi, että joskus tulevaisuudessa näille jäisi enemmän aikaa. Uusimmaksi luovuuden muodoksi onkin kehkeytynyt leivonta ja ruoanlaitto, joiden parissa pääsen hetkiseksi rentoutumaan. Salainen haave olisikin, että näiden parissa voisi joskus työskennellä, vaikkapa sitten sivutoimisesti tai harrastusmielessä.

Mukavaa, kun jaksat näin ahkerasti kirjoitella blogiisi. Kaikkea hyvää odotusajallesi! :)

Rintarosseista kiinnostukseni herätti koristeellisempi.

-R