perjantai 21. joulukuuta 2012

Olohuoneen sohvapöytähaaveita

Huomenisia!


Olen haaveillut viime aikoina sohvapöydästä. Mitä rustiikkisempi ja "teollisempi" (en tiedä, voiko noin sanoa) se olisi, sitä parempi. Tässä muutama kotimaisesta valikoimasta löytyvä yksilö...

1. Keittiömme Aspen-pöydälle löytyisi matalampi kaima useastakin liikkeestä, tutuimpana Kodin Anttilasta. Mietin vain, että onko kaksi niin samantyylistä pöytää liikaa yhdessä huushollissa...

2. Pentikillä olisi tälllainen vaihtoehto. Kävin tsekkaamassa Jyväskylän liikeessä, on livenä hienompi kuin tässä kuvassa!

3. Vepsäläiseltä löytyisi tällainen hieman vaaleampi yksilö. Lautainen on, mutta onko silti hieman liian siloteltu? Täytyy vissiin käydä paikan päällä katsomassa!


Mitähän muita löytyisi? Ja mikä istuisi meille? Kuvia olohuoneestamme löytyy esim. edellisestä postauksesta.

Kuvalähteet: 1. veken Kaluste, 2. Pentik, 3. Vepsäläinen


6 kommenttia:

suvi / zubiscorner.blogspot.fi kirjoitti...

Tuo Pentikin pöytä on ainakin tosi kiva, ystävälläni on sellainen. Tosiaan kuva ei tee oikein oikeutta... Huomasin, että muissa vaihtoehdoissasi ei ole alatasoa ollenkaan, joten tuo olisi myös käytännöllisin. Kuitenkin sinne alatasolle on kätevä sujauttaa vaikka lehtiä/kirjoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ovat hienoja, mutta noista ehkä ensimmäinen on minun suosikkini. Vaikea sanoa miten se suhtautuu keittiön pöytään, kun ei näistä kuvista oikein hahmota mittasuhteita ja etäisyyksiä.

Toinen pöytä on mielestäni parhaan värinen, mutta nuo paksut jalat ja kaksitasoisuus saa sen vaikuttamaan hiukan liian jykevältä sisustukseenne, kun tuo sohvakin on kuitenkin aika siro.

Unknown kirjoitti...

Heippa!

sattui vaan mieleen että eurolavoista saa varsin teollisen ja rustiikin sohvapöydän ja vieläpä melkein ilmatteeksi. alle voi laittaa pyörät/jalat jos jaksaa askarrella, mutta meillä on vain hiotut kolme lavaa päällekkäin ja mielestäni oikein kivan näköinen.

Googlen kuvahausta sanoilla pallet coffe table löytyy kuvia :)

Karkkis kirjoitti...

Minun silmääni miellyttää eniten tuo keskimmäinen.

Laitoin sinulla muuten haasteen blogiini. Vastaamisesta ei kannata kuitenkaan ottaa paineita, vastaa jos ehdit ja viitsit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa, että täälläkin koviten kolahti tuo Pentikin pöytä. :)

Turun Tilda kirjoitti...

Zubi: ihan totta, alataso olisi ihan tarpeellinen. Pentikin pöytä on todellakin kivempi livenä!

anonyymi: Aspen pöytä olisi tuttu ja turvallinen, mutta en tiedä sopiiko se malliltaan sohvan eteen. Pentikin pöytä onh tosiaan hieman palkikkamainen.

Reetta Liikkanen: kiitti vinkistä, kuulostaa varteenotettavalta vaihtoehdolta :)

KArkkis: kiitti haasteeta. Ehkäpä ehdin sen joskus toteuttaa. Kannattaa muistuttaa joskus uudestaaan, että havahdun ;) terv. hajamielinen, vaikkei edes professori

Saara: Kiitti mielipiteestä :)