maanantai 12. marraskuuta 2012

Kattaus

 Iltaista!

Isänpäivänä oli mahdollista kaivaa kaappien uumenista häälahjoiksi saatujen astioiden koko kirjo - Pentikin Vekki-sarja pursuaa ja pullistelee vähän liiaksikin kaapeissamme. Häitään suunnitteleville siis vinkiksi - aika harvoin sitä tarvitsee kattausta yli 12 henkilölle. Ehkäpä häälahjaksi kannattaakin pyytää jotakin muuta kuin ylijäämä syviä lautasia. Sinänsä nautin kuitenkin joka kerta, kun voin kattaa hieman hienommin!


Isänpäiväkattausta koristamassa olleet tuikut edustivat sitten hintahaarukan toista päätä - hankin nuo värikkäät tuikut väriterapiaksi joskus muinoin Tiimarin alesta. Edelleen ne luovat kummasti tunnelmaa ja antavat energiaa synkkinä marraskuun hetkinä.

Mitenkäs on, pidättekö tällaisista sisustuspostauksista? Jos pidätte, niin antakaapa vinkkejä, mistä postata seuraavaksi!

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on jonkinverran Vekki-astiastoa. Lähinnä kahvikuppeja ja hiukan jotain muuta.Se on kyllä kaunis astiasto.

Minusta Vekkiä voi kyllä käyttää arkenakin.

Vakkarilukija

suvi / zubiscorner.blogspot.fi kirjoitti...

Ehdottomasti sisustuspostauksia lisää vain! Nämä ovat tosi kivoja.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Heh, minulla on perinnöksi saatu astiasarja, johon kuuluu 12 syvää ja matalaa lautasta ja leipälautaset sekä monta erikokoista tarjoilulautasta ja kulhoa.. kertaakaan ei olla käytetty, edes lautasia, kun täytyisi pestä käsin.. mutta on ne muuten hienoja. ;oDD

Nuo värikkäät tuikut on kyllä piristäviä!

Kate kirjoitti...

Mua kiinnostaa aina ihmisten kirjahyllyt ja vakoilen niitä enemmän tai vähemmän avoimesti tuttavuuden asteesta riippuen.
Kertoisitko omastasi?

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkarilukija: Niin voisi, jos vain raskisi... Eniten käytämme arkea vekki-sarjan "tuoppeja" kahvimukina. Muuten olemme olleet enemmän sunnuntai-käyttäjiä. Arkiastioina on Ikean 10 vuotta vanhat astiat!

Zubi: OK :)

Pirjo-Riitta: noin se menee, perintöastioita ei välttämättä tule käytettyä... Onneksi vekit voi sentään pistää koneeseen, mutta sitten pelkää että ne hajovat, kun niitä ei valmisteta enää. Voi tätä materialismin taakkaa! Tykkään kovasti noista tuikuista sopivina vitamiiniannoksina ;)

Kate: Pistetään korvan taakse. Tosi kiva ehdotus :)

Anonyymi kirjoitti...

Vakkarilukija ehdottaa Vekki-astioiden käyttöä myös arkena, koska silloin arkikin tuntuu juhlalta. Kaunis kattaus on tärkeä osa arkea varsinkin kun olet tuollainen esteetikko.

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkarilukija: Pistetään korvan taakse ;)