tiistai 7. elokuuta 2012

Tilda vinkkaa: Art + Design

Huomenisia!

Kerroin teille eilen uusimmista vintage-löydöistäni. Nyt on aika paljastaa ostosparatiisi - kyseessä on Art + Design, vanhaa muotoilua ja huonekaluja myyvä liike Yliopistonkadulla.

 Paikkaa pitävä nainen kertoi minulle, että vintage-vaatteiden myyminen on hänelle ja hänen tyttärelleen lähinnä harrastus. Esillä onkin vain murto-osa todellisesta valikoimasta. Pyydettäessä laajempaan valikoimaan pääsee kuitenkin tutustumaan kellarin puolelle.

 Art + Design on muutenkin näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Liikeen valikoimasta voi löytää vaikkapa sen oman kotinsa sisustuksellisen helmen esimerkiksi design-valaisimen tai jonkin muun huonekalun muodossa. Itse olin erityisen innostunut siitä, että liikkeen nettisivuilla kerrotaan myös tulevista huutokauppatapahtumista lähiseuduilla. En ole nimittäin vielä oikein päässyt varsinaissuomalaisesta huutokauppaelämästä perille, mutta ehkäpä nyt vihdoin tärppää ;)

Aivan vieras Art + Design ei minulle kuitenkaan ollut.Ostin nimittäin muinaisesta Aura Street goes Vintage-tapahtumasta aikoinaan erään kovasti käytössä olleen kotelomekon ja kameekorun juuri heidän kojultaan.

Toivottavasti tästä vinkistä on teille iloa ja hyötyä. Mielestäni Art + Design monipuolistaa Turun vintage-piirejä mukavasti!

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Jep, liike ja tavarat siellä ovat ihania, mutta asiakasta kohdellaan usein kuin väkisin kylään tuppautuvaa vierasta, niin useinkaan en enää uskaltaudu sisälle.

Joskus olin kurskistelemassa sinne kellarin puolelle, kun siinä ei ollut mitään mainintaa, etteikö liiketila jatkuisi sinne. Frouva ilmestyi viereen ja murahti: "Ei sinne alas pidä mennä. Siellä on vaan jotain vintage-vaatteita. Tietty, JOS ne nyt kiinnostaa, niin..." Siinä kohtaa koin, että olin tullut pilaamaan hänen mukavan päivänsä, joten ei ne vaatteet sitten jaksaneet kiinnostaa. Toisella kerralla hänellä ja ilmeisesti miehellään oli menossa jokin henkilökohtainen keskustelu keskellä liikettä ja silloin poistuin vielä nopeammin. On omituinen liike tuo Art+ Design.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Oma kokemukseni ei nyt ollut ihan tuommoinen. Minulle oltiin kyllä ystävällisiä ja keskustelimme monesta teemasta, mm. huutokaupoista yhdessä naureskellen. Ehkä olen sitten ylipäätään turtunut turkulaiseen ilmaisutapaan, joka ensimmäisinä vuosina häiritsi vielä pahastikin. Täällähän todetaan asioita hieman ykskantaan ;) Liikkeen rouva vaikutti minusta ennemminkin hieman vintage-valikoimaa vähättelevältä, mihin ei ole kyllä millään lailla tarvetta. Siksi halusinkin tehdä tämän postauksen. Tietysti, jos kokemus on ollut epämukava ja ihan pelottaa mennä sisälle, liikkeen omistajat varmasti ihan mielellään ottavat tällaisenkin palautteen vastaan. Suosittelen yrittämään vielä kolmannen kerran :)

Nimetön kirjoitti...

Minulla on siitä liikkeestä myös tosi huonot kokemukset nimenomaan asiakkaan kohtelusta. Tuskin tervehdykseen vastataan. Ja todellakin tuntuu kuin tulisi häiritsemään. Voi tietysti olla, että omistaja ei edes tajua käyttäytyvänsä mitenkään erityisesti. Mutta kyllä Turussakin nykyään osataan olla kohteliaita, vaikka jäyhää lounaissuomalaista porukkaa ollaankin.

Satunnainen lukija

Elina kirjoitti...

Minä käyn tuolla ajoittain, vaatteissa ei ole ollut ihan omaan makuuni istuvia mutta yhden hatun ja yhden leopardikuosisen käsilaukun olen sieltä ostanut. Valikoima on tosiaan yllättävän hyvä, hinnatkin kohtuutasolla verrattuna astia- ja huonekalupuoleen.

Nimetön kirjoitti...

surkean asiakaspalvelun takia en toista kertaa ole liikkeeseen mennyt. todella tunti olevansa epätoivottu asiakas, ehkä en näyttänyt tarpeeksi rikkaalta?

Anna kirjoitti...

Näyttää ihanalta liikkeeltä!

Nimetön kirjoitti...

Olen tuo eka anonyymi ja kommentoin viimeisimmän anonyymin kommenttiin:

Itsellänikin on herännyt ajatus, että olenko liian nuori ja köyhän näköinen shoppaillakseni antiikkia/vintagea. Siellä olisi ollut upea art deco -teekannu, josta olisin mielelläni pulittanut siitä pyydetyt 75 €. Kiukustuneena saamastani kohtelusta jätin sen kuitenkin sinne.

Nimetön kirjoitti...

Pahoitelen huonoa asiakaspalvelua. En vaan aina tiedä miten kukin asiakas haluaa tulla palvelluksi. Kokemuksesta tiedän, että useimmat asiakkaat vain katselevat ja haluavat itsekseen tutkia esineitä. En tyrkytä ja imartele väkisin. Olen onnellinen jokaisesta asiakkaasta enkä arvostele heidän varojaan. Keskustelen mielelläni ja annan arviointeja antiikista/vintagesta jos vain jutuksi tulee. Koskaan en voi tietenkään kaikkien mieliksi olla, koska me ihmiset olemme erinlaisia. Liikkeessämme käy kuitenkin useita tyytyväisiäkin ja kiitos vielä Tildalle.
Terveisin sinikka.

Turun Tilda kirjoitti...

Sinikka: Kiitos vastauksestasi! Kuten sanoin, itse olin palveluun tyytyväinen ja toivon löytäväni jatkossakin ihania aarteita teiltä, mutta puolueettomana bloginpitäjänä halusin tarjota äänen kaikille osapuolille. Vinkkaan lukijoilleni, että liikkeen omistaja on osallistunut myös keskusteluun.