maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tildan kirppishyllyIltaista! Kiitos hyvistä kirppisvinkeistä Turun seudulla. Päädyin kuitenkin kärräämään pyntteeni ainakin näin alkuun Piispanristin Kirppismaailmaan. Pöytäni numero on 47. Myynnissä olevat vaatteet ovat kokoa 34-38, pääasiassa kokoa 36. Osa vaatteista on täysin käyttämättömiä, niissä on edelleen kiinni alkuperäiset hintalaput. Missioni tulevaisuuden vaateostosten suhteen kyllä on, ettei näin enää kävisi! Täyttelen hyllyä, jos tavara alkaa käydä kaupaksi. Käykäähän tsekkaamassa ;)


Myynnissä on ainakin seuraavat mekot:
6 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Oi, tuo mustavalkoinen pallomekko menee varmaan alta aika yksikön eli ennen kuin minä ehdin paikan päälle... Kokeilin kerran tuollaista, mutta silloin jäi ostamatta ja jälkeenpäin vähän harmitti. Ei sillä, että tarvitsisin sellaista.

Turun Tilda kirjoitti...

KArkkis: Eilen siellä oli ainakin KAAMEAN hiljaista, eli olet varmasti aikainen pyy, jos lähipäivinä pääset paikalle ;)

Anna kirjoitti...

Mietin myös, että tuo mustavalkoinen pallomekko olisi ihan mahtava!!! Jos se ei ole mennyt, kun seuraavan kerran käyt hyllyjä täyttelemässä, niin mä ostan!!!

Turun Tilda kirjoitti...

Anna: Kuule, meni jo :D JA taisi mennä kysynnän kannalta liian halvalla ;)

Wilmainen kirjoitti...

Oi nyt harmittaa, etten käy ihan säännöllisesti tsekkailemassa blogiasi. Nyt olen jo matkalla juhannuksen viettoon, joten en pääse kirppispöytääsi katselemaan. Kuinka pitkään pöytä on paikallaan? Blogisi on ihana piristys mulle pitkien työpäivien jälkeen ja tyylissäsi on paljon samaa kuin omassani :) Toivottavasti ehdin kirppislöytöjä tekemään sitten ensi viikolla.

Toinen Turkulainen ope

Turun Tilda kirjoitti...

Wilmainen: Pöytä on maksettu ensi torstaihin saakka ja todennöäköisesti vielä pidempäänkin. Kiitos piristävästä palautteesta blogin suhteen ja oikein mukavaa jarentoa juhannusta :)