keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Oscar-gaalan helmet

Huomenisia! Oscarit on nyt sitten juhlittu jälleen kerran. Esteetikkona seuraan mielelläni myös gaalan pukuloistoa. Tällä kertaa Tildan silmää miellyttivät erityisesti seuraavat luomukset.


1. Piiat elokuvan tähti Emma Stonen viileänpunainen (lue Tildan lempipunainen) puku oli Giambattista Vallin luomus. Siinä yhdistyivät oikeastaan kaikki elementit, mitä kaipaan kauniilta puvulta: väri, korostettu vyötärö ja suuri kaularuusuke. Pidän todella paljon kontrastista, joka syntyy Stonen hipiän, punertavien hiusten ja puvun värin yhdistelmästä!

2. Myös toinen Piiat-elokuvan tähti kuului kärkisuosikkeihini. Octavia Spencerin Tadashi Shojin samppanjanvärinen puku oli kerrassaan ihana ja istui kantajalleen todella hyvin!


3. Kolmanneksi haluan nostaa illan pääosapystin voittajan, Meryl Streepin. Oletan, että Streepin Lanvinin kullanvärinen puku jakaa mielipiteet, mutta minusta se on oiva esimerkikki tyylikkäästä vanhemman ladyn eleganssista. En ole koskaan tänne blogosfääriin listannut ehdottomia kauneusikoneitani, mutta tässä kohtaa voinen paljastaa, että Meryl Streep, niin nuorena kuin kypsempänä, on ehdottomasti top kolmosessani :)

Kenen puvusta sinä pidit?

kuvalähteet:1 ja 2, 3 4

2 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Tuo punainen puku oli yksi munkin suosikki! Tänä vuonna ei ehkä ollut ihan niin montaa, jotka olis noussut mun mielestä huipuiksi.

Ja edelliseen postaukseen viitaten, toivottavasti jaksat vielä pitää blogiasi! Tykkään tyylistäsi ja siitä, että täällä ei esitellä pelkästään huippukalliita juttuja. Ja opemietinnät ja historia on myös mielenkiintoisia.

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Ei minunkaan, mutta tuo oli ihana! Kiitos kannustuskommetista bloggaamisen suhteen. bloggaaamisinto kaatuu usein riittämättömyyden tunteeseen, kun ei ehdi miettiä aiheita työkiireiden takia, lopulta teksi mieli heittää vain pyyhkeet kehään. Hyvä, että perusaihevalikoimani kiinnostaa :)