tiistai 28. kesäkuuta 2011

Soffa sneak peek


No nyt on pöllämystynyt olo! En ole vielä koskaan omistanut "normaalia" sohvaa. Tämä on kyllä komia kuin linna. Toivottavasti Råtan huilutusretket eivät vie sen hintaa ;)

Ja vielä ilman tyhmiä vitsejä:halusimme kunnon sohvan, jossa olisi hyvä istua. Hieman korkeammanmallisella jämäkällä sohvalla on mummujenkin hyvä olla! Toinen vaatimus oli kunnon sänkymekanismi kauempaakin saapuville huonoselkäisille vieraille. Sohva löytyi lopulta Finnlandia Kalusteesta. Mies on kuin Naantalin aurinkoinen - voitte arvata mitä mieltä hän on ollut antiikkisohvastani (mokomassa kapistuksessa ei voi edes maata...). Sitäkään ei toki päreiksi pistetä, mutta myönnän toki itsekin, että elokuvailtaa kunnon sohvalta ei voita mikään.

Ps. Tuo portaikko muuttuu muuten valkoiseksi heti kun varallisuus antaa vain myöten...

8 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Ihanan näköinen sohva! Mistä kaupasta löytyi?

Mimo kirjoitti...

Ihanuus! Ootte hankkineet mun sohvan :) Tai siis minulla ei vielä sitä ole, mutta on ostoslistalla :) Myös vuodeominaisuus erittäin tärkeä asia! Hieno on :)

nooruska kirjoitti...

Soffa näyttää ihanalta! Tossa kelpaa löhöillä ;-).

Turun Tilda kirjoitti...

Kata: Kiitos :) Eli Finnlandia Kalustemaailmasta http://www.finlandiakaluste.fi/myymalat.php

Mimo: Jee, Mimon sohva :D Nyt, kun siinä uskaltaisi vielä istua! No ei vaan, uskallettiin ottaa vaalea väri, koska tämä on käsitelty sellaisella erikoisaineella, jonka myötä sen pitäisi hylkiä likaa. Ehkei kuitenkaan kannata syödä punajuurisalaattia siinä, vaikka punaisesta olohuoneessa tykkäänkin ;)

Nooruska: Kiitos! Muhkua löytyy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, muistan vielä, miltä tuntui ostaa ensimmäinen sohva. Se oli mulle oikea kriisi, siirtyminen porvarilliseen elämään, melkein kuin nuoruuden loppu, olin just täyttänyt 30 (lopullinen niitti nuoruuden loppumiseen tuli, kun opintolaina oli maksettu :-) Pieneksi lievennykseksi ostin vain kahdenistuttavan (vuodemekanismilla kyllä)

Hyvä soffa se oli loppujen lopuksi. Itse asiassa huomaan, että meilla on vasta toinen ostosoffa meneillään (olen siis yli 50 nykyisin), yks punainen pömppöistuiminen suoraselkäjugend on peritty.

Turun Tilda kirjoitti...

Anonyymi: Hahaa, ihanaa kun jaoit kokemuksesi porvarillistumisesta ;) Kieltämättä on vähän siltä viime kuukausina tuntunut itsestäkin, mites nyt humanistille näin kävi ;)Palvelkoon soffa kuitenkin seuraavat 30 vuotta ainakin...

Anonyymi kirjoitti...

your home looks amazing! looking forward to see you. greetings from austria :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Thanks :D I hope you have enough time to visit our place!