torstai 23. tammikuuta 2014

Monitoimimekko Sifongista

Iltaista!

Lupasin esitellä tammikuun alkupuolella laatuvaatedivari Sifongista löytämäni secon hand-mekon, joka samalla värimaailmallaan kuvastaa kevääseen kurkottavaa mielentilaani ;)



Tämä BGBC Maxazria (?)-merkkinen mekko on ehkä jotain ihan muuta kuin blogissani on tyypillisesti totuttu näkemään - ensinäkin se on aikas tiukanistuva, jopa makkarankuorimainen, mutta uskokaa tai älkää - hirmu mukava päällä johtuen joustavasta materiaalista! Onneksi tuo korsettimainen kangas hieman luo ryhtiä epäurheilijan asuun ;)

 
Toinen mekon mahtavista ominaisuuksita on alas asti ulottuva vetskari - siis jokaisen latinopeppuisen unelma, kun kerrankin saa vedettyä tiukemman mallisen asun ylleen :)


 Iltalaukun roolia esittää vanha kunnon Longchamp ja korvikset ovat n. 10 vuoden takaa Lindexistä.

Mitäs tykkäätte? Onko tilda-tyyliä vai ei?

Mutta nyt pitää rientää! Baletti odottaa :)

7 kommenttia:

  1. Mielettömän hieno mekko! Upea! Miten on joku voinut tästä ihanuudesta edes luopua, niin että se on joutunut second hand -liikkeeseen. Mä NIIN ottaisin tämän oitis. Mutta täykky sun yllä.

    VastaaPoista
  2. Näytät tosi hyvältä tuossa mekossa, ja haa, mulla on samanlaiset korvikset. :)

    VastaaPoista
  3. Vau, jälleen upea mekko! Sopii sinulle aivan loistavasti. Ja vähän jugendin kasviaiheisiin vivahtava kuosikin tuo sopivaa henkeä moderniin mekkoon.

    VastaaPoista
  4. Yksi kauneimmista mekoistasi!!

    Vakkari

    VastaaPoista
  5. tilkunviilaaja:Kannattaa käydä tsekkaamassa liike, jos vain asuu ajomatkan päässä, voi tehdä kivoja löytöjä. Tämä oli vissiin jonkin rouvan, joka tuo paljon vaatteita Italiasta. Kiitos kehuista :)

    Elisabeth: Kiitti :)

    Arya: HIh, kiva kuulla!

    Kati: Kiitos! Joskus vanhat aarteet kannattaa säilyttää, vaikkei niitä olisikaan käyttänyt pariin vuoteen.

    KArkkis: Kiitos, niin muuten taitaa olla :) KÄypä tsekkaa paikka, se on nyt sun puiston toisella puolella. Ei tarvitse mennä edes joen yli ;)

    Vakkari: Voi kiitos, kiva kuulla:)

    VastaaPoista