maanantai 9. toukokuuta 2011

Fiftariviikon sinisävyinen avaus

Maanantaista!

Sainpas riuhtaistua itseni viimein toteuttamaan lupaamaani fiftariviikoa:) Teemaviikko ei välttämättä ole maailman ortodoksisinta 50-lukua, ja tyylistä enemmän kokemusta omaavat voisivat vaikka antaa vinkkejä, kuinka toteuttaa astetta autenttisemman fiftari-lookin. Luulisin, että ainakin Hopeapeili-blogin Elinalla riittää asiantuntemusta tällä sektorilla.

Tämänpäiväinen uustuotantokellohelma on melkoisen lyhyt, ja arvelenkin, että kyseinen mitta vakiintui lähempänä 60-lukua mutta ehkä kuitenkin jo 50-luvun puolella. Ballerinat ja patellavyö sopinevat aikakauden tyyliin.

Tietysti tyyliin istuisivat myös Iines-ankka korkkarit ja helminauha. Niitä en tähän hätään ehtinyt muutokuormien uumenista kaivella. Tämän tytön paras asuste taitaakin olla toukokuun vehreä nurmikko ;)

Lämmintä iltaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Nätti asu! Uusi kotipaikkanne näyttää kauniilta niin seudulta! Hieno tausta päivänasuillekin.

    VastaaPoista
  2. No mutta, hienohan tuo mekko on! Noissa vähän lyhyemmissä helmoissa on vähän sitä että näyttää 50-luvun teiniltä eikä rouvalta, mutta mitäs se sitten haittaa - ei mitään :)

    VastaaPoista
  3. Tuire. Kiitos! Tykätään uudesta asuinseudusta kovasti :)

    Elina: Ok, tuota en tiennytkään ;) Ollaanpa siis teininä vähän aikaa - niiden keskellähän se suurin osa työpäivistä joka tapauksesa kuluu!

    VastaaPoista
  4. En tiedä onko se faktaa, fiilispohjainen arvio enemmänkin...

    VastaaPoista